Kontakt i współpraca

Jestem otwarty na współprace przy testowaniu produktów kulinarnych i lokali gastronomicznych. W grę wchodzą także inne formy współpracy np. konkursy lub promocja – jeśli propozycja będzie konkretna i uczciwa na pewno chętnie ją rozważę. Mam kontakt z innymi osobami zainteresowanymi kuchnią nie tylko przez blog i facebook,ale także przez fora kulinarne.
Składając propozycję współpracy pamiętaj,że:

  1.  Jeśli poprosisz mnie o recenzję produktu lub lokalu będzie ona szczera i zgodna z moim gustem. Nie waham się pochwalić gorąco,jeśli coś jest ponadprzeciętne, oryginalne, widać,że włożono w to pomysł i serce. Jeśli coś będzie przeciętne lub niedobre – taką dostanie  opinię. Recenzja jest odbiciem mojego smaku i gustu, ale zawsze staram się,aby była obiektywna. Mój język jest często zabarwiony nieco ironią i humorem, przez co teksty są chętniej czytane,ale zawsze trzymam się zasad kultury i języka polskiego.
  2. Niechętnie podchodzę do gotowych produktów „z torebki”, takich które zawierają większość tabeli Mendelejewa. Mogę się nie zgodzić z góry na recenzowanie takich produktów.
  3. Nie znam się na produktach typu kosmetyki, parafarmaceutyki, gumy do żucia…
  4. Ważnym elementem jest wzajemny szacunek, realne warunki i oczekiwania. Wypełnianie złożonych zobowiązań powinno być standardem.

Zapraszam do kontaktu, pisz na: wspolpraca ( at ) najsmaczniejszy.com.pl

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Kontakt i współpraca

  1. Bardzo spodobał mi się ten blog, ponieważ ja, również pasjonuję się gotowaniem.
    Jestem pewna, ze niebawem wypróbuję niejeden z tych przepisów 🙂

  2. Dzis o godz 16.30 nie ugoszczono mnie mowiac ze wszystkie miejsca sa zarezerwowane nie majac zadnej ochoty zorganizowac jakies wolne miejsc(choc takowe byly?!)Mialam wrazenie ze ja i osoba towarzyszaca mozemy dodac dla mlodej kelnerki zbyt duzo dodatkowej pracy…..a szkoda bo przyjechalam ponad 2tys km

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.